Service Auto Bucuresti | Șoferi mulțumiți! La prețuri corecte!


Cauti un service auto de incredere in Bucuresti? Ai nevoie de o revizie tehnica, reparatii la motor sau o simpla geometrie a rotilor? Te asteptam la service-ul nostru!

Oferim o gama completa de servicii auto, de la reparatii simple la interventii complexe, pentru a mentine masina ta in stare perfecta de functionare.

Echipa noastra de mecanici experimentati si calificati are cunostintele si experienta necesare pentru a diagnostica si remedia orice problema a masinii tale.

Utilizam doar piese de schimb de calitate si oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Nu-ți lăsa mașina pe mâna oricui.Apelează la profesioniști!

TESTIMONIALE CLIENTI

Marina Ostapenko
Marina Ostapenko
2022-09-09
Отличное обслуживание, русскоговорящий персонал,делают быстро и работают на результат, исключительно положительный)))
Silviu Ciuca
Silviu Ciuca
2022-08-31
Alina Vint
Alina Vint
2022-08-27
Павел Радин
Павел Радин
2022-08-25
Дуже сподобалось обслуговування,хлопці майстри своєї справи. Замінили диски з колодками і ричаг,все дуже швидко. Рекомендую всім!!!
Nicu Madalin
Nicu Madalin
2022-08-19
Diana Elena Cucu
Diana Elena Cucu
2022-08-12
Nu am crezut ca voi gasi un astfel de service la noi in tara. Totul curat, civilizat, iar echipa foarte profesionista. Am curatat filtrul de particule pentru un Renault Latitude si am ramas in service intreaga zi, am avut laptopul la mine si am lucrat de acolo, conexiunea la internet foarte buna, baia exemplar de curata. Cel care se ocupa de service m-a tinut la curent pe parcursul zilei cu etapa in care se afla masina, mi-a arata inclusiv poze cu piesa, mi-a explicat pe intelesul meu. Iar nota de plata mi s-a parut mai mult decat decenta pentru serviciile prestate, ba chiar cred ca am platit mai putin fata de alte service-uri. Ii vom pastra si pe viitor atunci com vom mai avea nevoie. Felicitari!!!!
Yanysa M
Yanysa M
2022-07-27
Отличный сервис . Ребята молодцы . Хорошо что русскоязычное СТО помогли устранить проблемы по машине . Рекомендую
Adrian S
Adrian S
2022-07-27
Am facut la ei transmisia la un Ford. Spre diferenta de alte serviceuri auto ei se uita si mai departe de atat. M-au averizat si despre alte cateva componente care ar trebui schimbate. Personalul este amabil, mecanici buni. Ii recomand cu incredere. Am trecut prin mai multe serviceuri si nu am putut sa recomand niciunul. La ei este totul ok.
Holger Joerg
Holger Joerg
2022-07-23
Very honest and professional. I have asked for a service , which was not really necessary and instead of just doing it and only have the money in mind they called me and openly stated the reasons why they would Not yet do the requested service. So that’s some big plus alone for the honesty and it was proven with diagnostic and explained in detail.
Cергей Конев
Cергей Конев
2022-07-06
Top