Instalatorul
de care aveti nevoie

Instalator Bucuresti autorizat pentru instalatii sanitare si termice.

instalator-bucuresti

Instalatorul
de care aveti nevoie

Instalator Bucuresti autorizat pentru instalatii sanitare si termice.

instalator-bucuresti
firma instalatii sanitare bucuresti

INSTALATII SANITARE

Montaj, inlocuire obiecte sanitare in baie si bucatarie, boilere, reparatii tevi sparte, desfundare canalizare, etc.
firma instalatii termice bucuresti

INSTALATII TERMICE

Montaj, inlocuire centrale termice, calorifere, robineti calorifer, centrale termice, radiatoare etc.
firma instalatii electrice bucuresti

INSTALATII ELECTRICE

Montaj, inlocuire electrocasnice, corpuri de iluminat, tablouri electrice, prize, intrerupatoare etc.

Doriti o oferta pentru lucrarea dumneavoastra ?

DESPRE NOIFIXER SERVICE INSTAL

instalator bucuresti

   INSTALATOR BUCURESTI

   FIXER SERVICE INSTAL executa lucrari de instalatii sanitare, termice cat si electrice in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov cu instalator Bucuresti autorizat, avand experienta necesara sa realizeze lucrari de calitate.
    Prestam servicii de instalatii de incredere si de calitate in Bucuresti si Ilfov de peste 14 ani. Instalatorii nostri ajung la fiecare lucrare echipati cu echipamente de ultima generatie pentru a rezolva orice problema cu instalatia dumneavoastra. Oferim garantie pentru orice lucrare timp de un an, garantam ca vom face tot ce este necesar pentru a face totul corect.
    Executam lucrari de buna calitate de: instalatii sanitare, termice, electrice si servicii profesionale de mentenanta si intretinere tehnica cladiri pentru societati comerciale, asociatii proprietari, blocuri, ansambluri rezidentiale, vile, cladiri de birouri, imobile, sedii firme, magazine, spitale, policlinici, cabinete medicale, scoli, gradinite, farmacii, spatii comerciale, ambasade, persoane fizice, etc.

DE CE SA NE ALEGETIInstalator Bucuresti

Instalatorii nostri ofera servicii profesionale de instalatii sanitare, termice si electrice.

Suntem specializati in toate aspectele legate de instalatiile sanitare, termice si electrice, de la lucrari mici pana la cele mai mari. Oferim cele mai bune servicii la preturi accesibile. Instalam, inlocuim doar produse de calitate.

Serviciile prestate de catre instalatorii nostri beneficiaza de garantie 12 luni de la incheierea lucrarilor. Satisfactia clientilor este o prioritate pe care o tratam cu seriozitate.

SUNATI ACUM
instalator-instalatii-bucuresti

INSTALATOR BUCURESTI

Bine ati venit la FIXER SERVICE INSTAL, Specialistii Dvs. in Instalatii din Bucuresti si Ilfov!

Aveti nevoie de instalator Bucuresti? Firma noastra, FIXER SERVICE INSTAL, ofera servicii complete de instalatii pentru locuinte si companii. Suntem echipa dvs. de incredere pentru rezolvarea oricaror probleme de instalatii sanitare si termice in Bucuresti si Ilfov.

In Bucuresti, instalatorii nostri sunt recunoscuti pentru promptitudinea si calitatea serviciilor. Ne bazam pe tehnici moderne si folosim echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca fiecare interventie este realizata la cele mai inalte standarde. Clientii nostri apreciaza profesionalismul si atitudinea proactiva pe care le aducem in fiecare proiect.

Gasiti Instalatorul Ideal in Bucuresti

Cautati un instalator autorizat in Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie! Echipa noastra are experienta vasta in gestionarea tuturor tipurilor de probleme de instalatii – de la simple defecțiuni, cum ar fi un calorifer care curge sau o toaleta infundata, pana la provocari mai complexe. Instalatorii nostri autorizati sunt pregatiti sa intervina rapid si eficient, indiferent de complexitatea lucrarii.

Servicii de Instalatii la Preturi Accesibile

Punem la dispozitie un serviciu de instalatii la un pret accesibil, asigurandu-va ca lucrarea este realizata corect din prima. Evitati complicatiile cauzate de lucrari amatoristice – alegand profesionisti calificati si autorizati.

Site-ul nostru este disponibil non-stop, permitandu-va sa programati o interventie oricand este nevoie. Completati formularul de contact sau sunati-ne direct la 0739356435 pentru a programa o vizita. Fiecare client este important pentru noi, si suntem dedicati sa oferim servicii de calitate, indiferent de amploarea problemei dvs.

Cand programati o interventie pentru instalatii sanitare, montaj electrocasnice sau desfundari, echipa noastra vine echipata cu tot necesarul pentru a realiza lucrarea rapid si eficient. Ne asiguram ca fiecare instalator este pregatit pentru a face fata oricaror probleme de instalatii sanitare sau termice.

Experienta si Profesionalism

Un instalator Bucuresti de la noi este mereu gata sa ofere servicii de calitate. Apelati acum pentru a angaja un instalator Bucuresti dedicat si experimentat. Intelegem cat de frustrant poate fi o teava fisurata, mai ales in blocuri unde problemele dumneavoastra pot afecta si vecinii. De aceea, va recomandam sa nu incercati reparatii pe cont propriu si sa apelati la profesionisti. Instalatorii nostri sunt experimentati si bine pregatiti pentru a gestiona orice situatie.

Contactati-ne pentru Servicii de Instalatii de Incredere

Nu lasati instalatiile dvs. pe maini neexperimentate. Apelati la firma noastra pentru a va conecta cu un instalator profesionist in Bucuresti. Va garantam o lucrare executata corect, rapid si la un pret accesibil. Pentru orice nevoie de instalatii sanitare, suntem aici sa va ajutam.

De ce sa ne alegeti pe noi ca instalatori in Bucuresti:

– Servicii variate: Acoperim o gama larga de servicii, inclusiv reparatii instalatii sanitare, montarea obiectelor sanitare, reparatii instalatii electrice si multe altele. Suntem aici pentru a va oferi solutii complete pentru nevoile dvs. de instalare si reparatii.

– Experienta si Competenta: Cu multi ani de experienta in domeniu, suntem mandri sa va oferim servicii de inalta calitate si solutii la problemele dvs. de instalatii. Fie ca aveti nevoie de reparatii, montaje, instalari sau mentenanta preventiva, suntem aici sa va ajutam.

Rapiditate si Eficienta: Suntem constienti de importanta unei interventii rapide. Echipa noastra de instalatori din Bucuresti este bine pregatita pentru a rezolva cu promptitudine problemele dvs., astfel incat sa puteti reveni rapid la activitatile dvs. obisnuite.

– Preturi competitive: Oferim servicii de calitate la preturi competitive.

Daca aveti nevoie de un instalator de incredere in Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru va oferi servicii profesionale la preturi accesibile. Puteti conta pe echipele noastre de instalatori pentru a rezolva cu succes toate nevoile dvs.

ADRESA

Strada Argentina,
numar 25, sector 1,
BUCURESTI

PROGRAM

Luni – Vineri : 08:00 – 18:00
Sambata : 08:00 – 15:00
Duminica : INCHIS

TELEFON

0739356435

EMAIL

contact@instalatii-bucuresti.ro

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM