Stiri, articole, comunicate

Când e necesară reconversia profesională * De ce să ții cont atunci când vrei să alegi o profesie nouă * 7 pași de urmat pentru reconversia profesională * Ce cursuri de calificare se caută în pandemie * Joburi de viitor

23.11.2021
Locuri de munca

Cum îți dai seama că ești discriminat la un interviu * Cum arată un anunț de recrutare discriminatoriu * Ce mijloace de apărare ai dacă ești discriminat * A fi sau a nu fi vaccinat - e un motiv de discriminare?

12.10.2021
Locuri de munca

Interviul este important, deoarece la masa recrutorului ai șansa de a te face cu adevărat remarcat. Îți prezentăm câteva sfaturi de la specialist menite să te pregătească pentru întâlnirea cu angajatorul.

24.08.2021
Locuri de munca

Știai că recrutorii petrec în medie șase secunde citindu-ți CV-ul înainte de a decide dacă te cheamă la interviu? Află de la un specialist cum să îți creezi CV-ul potrivit pentru postul dorit.

10.08.2021
Locuri de munca

Diploma de Bac este o etapă intermediară pentru ce se întâmplă în viitorul tinerilor. Șanse au și cei care o dobândesc, și cei care nu.

27.07.2021
Locuri de munca

Mulți s-au grăbit anul trecut să găsească doar avantajele muncii de acasă, ba chiar să prezică o criză imobiliară pe piața birourilor. Nu tragem încă linie, fiindcă pandemia n-a fost lichidată, dar facem o socoteală a plusurilor și minusurilor.

13.07.2021
Locuri de munca

Cum se vede piața muncii din Anunțul Telefonic: „Înainte de pandemie primeam un telefon la două zile, azi primesc zece” – spune un patron de supermarket; Avem mai multe candidate pentru bone și menajere decât e nevoie; Doar în construcții se caută în cont

27.07.2020
Locuri de munca

De ce nu avem, totuși, mai mulți ospătari?

27.06.2019
Locuri de munca