GreenLandia - Ely playground

Despre noi

Stii cum e sa ai un VIS devenit Realitate?! Noi, cei de la GreenLandia , am aflat…si te invitam si pe tine, COPIL Frumos, PARINTE Drag sau OM Bun sa descoperi acest mirific loc. Pentru TINE , copil bun si parinte drag, am inovat acest concept inedit unde regasesti un loc Magic  colorat si vesel, aer curat,  înconjurat de 2000 creioane colorate , pe o suprafata de 350 mp unde te asteapta un ambient placut. 

Loc de joaca in Bucurestii pentru copii tai

Locurile de joaca GreenLandia amplasat în interiorul complexului New Residence, este o adevarata atractie pentru copii. Avem pregatita o zona pentru copii mici 0-3 anisori, cuburi, masinute, castel gonflabil si multe altele. Pentru parinti avem rezervata o zona speciala, unde acestia se pot relaxa rasfoind o revista si savurând o cafea de specialitate sau diverse bauturi proaspat preparate. Puteti chiar comanda si pizza pentru dumneavoastra sau copii. 

Locul de joaca unde poti scapa de toate grijile

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sunt moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact. Toate echipamentele de joaca sunt fabricate in tari europene, au certificate de conformitate si respecta standardele europene cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului înconjurator.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0756042890
Drumul Cooperativei, nr. 78-82, sector 5, in interiorul complexului New Residence, Bucuresti
Distribuie