Mutari rapide in Bucuresti si Ilfov

Duba transport marfa

Daca sunteti in cautarea unei dube transport marfa, noi suntem solutia! Avem duba transport marfa ideala pentru necesitatea dumneavoastra, asigurand deplasarea atat in Bucuresti cat si pe intreg teritoriul tarii.

Ca si avantaje pricipale, dubele de transport marfa ofera un spatiu mult mai mare decat in cazul unui autoturism personal, asigura o mai buna fixare a obiectelor transportate atat pe distante mici dar mai ales pe distante mari, nationale. De asemenea, dubele noastre sunt utile pentru transportul obiectelor voluminoase ce nu incap intr-o masina mica cum ar fi mobila, materialele de constructie, echipamente, scule etc.

Pentru o cerere de oferta referitoare la duba transport marfa va rugam sa ne contactati rapid la numarul de telefon 0725 672 455.

Indiferent de ce transportam va asiguram ca totul ajunge la destinatie intact si in cele mai bune conditii!

Suplimentar, pe langa inchirierea dubei si a soferului aferent, va putem asigura si persoane pentru manevrarea marfii dumneavoastra, atat la incarcare cat si la descarcare. Avem in portofoliu si serviciul de mutari mobila (accesati acest link pentru o prezentare completa).

Galerie foto
  • ...